Erotisch naakt - Naakte vrouw in rust. van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445235
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Een naakte vrouw is in rust. Of dat was ze tenminste. Iets heeft haar onderbroken en zij beschouwt de onderbreking met toevallige interesse. Ze is duidelijk nog steeds in een staat van complete ontspanning, maar ze verwacht ook dat de onderbreking iets zal zeggen. Aan het eind van de dag is het vrij duidelijk dat ze graag terug wil naar wat ze aan het doen was. Dit is een ideaal kunstwerk voor iedereen die de schoonheid in de details van de menselijke vorm waardeert.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken