Erotisch naakt - Naakte vrouw in staat van paraatheid. van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445290
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Deze naaktstudie in acryl op doek toont de naakte vrouwelijke vorm in staat van paraatheid. We weten niet waar ze naartoe gaat. We weten niet wat ons heeft gedwongen de positie in te nemen die iemand vaak nodig heeft, voordat hij uitbarst in een furieuze, gepassioneerde sprint. Alles wat we zeker weten is dat ze klaar is voor wat er daarna komt. De boodschap in dit stuk kan op verschillende manieren worden geïnterpreteerd. Iedereen kan echter wel beamen dat deze natuurlijke, mooie figuur in een staat als deze, boekdelen kan spreken. Dit stuk is verkrijgbaar als wall art, t-shirts of via een reeks interieurproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken