Erotisch naakt - Naakte vrouw knielend van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445632
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Omringd door verschillende tekstblokken, is dit kunstwerk van Jan Keteleer een perfecte aanvulling op vrijwel elke ruimte die je maar kunt bedenken. Dit komt omdat er verschillende dingen zijn die je uit dit stuk kunt halen, simpelweg door het in meer detail te bestuderen. In de eerste plaats zal je geest waarschijnlijk beginnen te racen met ideeën over waarom deze vrouw in de eerste plaats knielt. Ze lijkt geen pijn te hebben. Ze lijkt niet bang te zijn. Ze is gewoon vastbesloten. Je zou het argument kunnen aanvoeren dat ze gewoon in de wereld probeert te bestaan.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken