Erotisch naakt - Naakte vrouw met een Ford Cobra van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 444972
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit acryl op canvas stuk toont twee krachtige afbeeldingen, misschien in een staat van wedstrijd. Aan de ene kant hebben we een 1965 Ford Cobra AC Shelby. Dit is een van de meest populaire en iconische klassieke auto's aller tijden. Dit is een auto die kracht betekent. Dit is een auto die essentieel kan blijken in momenten van groot, intens gevaar. Aan de andere kant hebben we een naakte vrouw. Volledig gehurkt werpt ze een boze, behendige blik op de Cobra. Het lijkt bijna alsof ze op het punt staan te racen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken