Erotisch naakt - Naakte vrouw met een Ford Thunderbird en een grote kat van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 444975
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Echt, dit is een unieke, boeiende scène. Een naakte vrouw rookt een sigaret in de buurt van de iconische Ford Thunderbird. In de auto zit een jaguar op de achterbank. De grote kat kijkt haar aandachtig aan. Misschien vertelt de jaguar haar dat roken niet is toegestaan op het benzinestation. De vraag is dan wie de vrouw zou kunnen zijn. Is dat haar auto? Is dat haar jaguar? Wie is de indringer op deze foto? Zijn de naakte vrouw en jaguar bij elkaar? Wie kan het zeggen? Dit is een mysterieus, enigszins gevaarlijk stuk.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken