Een Werk aan de Muur shop

Erotisch naakt - Naakte vrouw met een Ford Thunderbird en een grote kat

- Werkcode: 444 975

Jan Keteleer over Erotisch naakt - Naakte vrouw met een Ford Thunderbird en een grote kat

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Echt, dit is een unieke, boeiende scène. Een naakte vrouw rookt een sigaret in de buurt van de iconische Ford Thunderbird. In de auto zit een jaguar op de achterbank. De grote kat kijkt haar aandachtig aan. Misschien vertelt de jaguar haar dat roken niet is toegestaan op het benzinestation. De vraag is dan wie de vrouw zou kunnen zijn. Is dat haar auto? Is dat haar jaguar? Wie is de indringer op deze foto? Zijn de naakte vrouw en jaguar bij elkaar? Wie kan het zeggen? Dit is een mysterieus, enigszins gevaarlijk stuk.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Erotisch naakt - Naakte vrouw met een Ford Thunderbird en een grote kat op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Erotisch naakt - Naakte vrouw met een Ford Thunderbird en een grote kat

Koop dit schilderij Erotisch naakt - Naakte vrouw met een Ford Thunderbird en een grote kat van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 444 975
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.