Erotisch naakt - Naakte vrouw met een olifant in het wild

van Jan Keteleer

Erotisch naakt - Naakte vrouw met een olifant in het wild van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 444978
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

De titel van dit stuk is wild. Het toont een woedende, vastberaden vrouw in het naakt en in het wild. Ze is omringd door gedurfde natuurspatten en ze is ook omringd door dieren in het wild. In het bijzonder vindt ze een olifant om haar gezelschap te houden. De olifant houdt duidelijk de wacht, maar we krijgen ook het gevoel dat deze vrouw meer dan in staat is om haar eigen te houden. Waarmee ze wordt geconfronteerd, kunnen we niet zeggen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken