Een Werk aan de Muur shop

Erotisch naakt - Naakte vrouw omringd door duisternis

- Werkcode: 445 494

Jan Keteleer over Erotisch naakt - Naakte vrouw omringd door duisternis

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Een naakte vrouw zit omringd door duisternis. De scène die we in dit acryl op canvasstuk meemaken is echter niet volledig ondergedompeld in duisternis. Ondanks de duisternis om haar heen, is de vrouw in feite badend in een zwaar licht van een enkele bron. De bron ziet er uit als een krachtige, dus het lijkt vreemd dat ze er recht in zou staren. We weten niet waarom ze dit zou doen, maar ze lijkt vastbesloten toegewijd te zijn. Wat is het licht dat haar laat zien? Wat zegt het? Beschikbaar als muurkunst, t-shirts, of als binnenlandse huisdecorproducten.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Erotisch naakt - Naakte vrouw omringd door duisternis op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Erotisch naakt - Naakte vrouw omringd door duisternis

Koop dit schilderij Erotisch naakt - Naakte vrouw omringd door duisternis van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445 494
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
164,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.