Erotisch naakt - Naakte vrouw rustend op haar zij van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445176
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit fijne naakt schilderij bevat een mooie vrouw die op haar zij rust. Hoewel we niet weten waarom ze gaat liggen, kunnen onze verbeeldingskracht ons zeker een aantal mogelijkheden bieden. Ze zou kunnen rusten omdat ze moe is. Ze zou om een andere mogelijke reden kunnen rusten. Ongeacht de specifieke reden lijkt het goed te gaan met haar. Je zou zelfs durven zeggen dat ze zich een beetje verveelt. Is ze rusteloos? Wacht ze op iemand? Dit zijn boeiende vragen voor dit acryl op canvas.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken