Erotisch naakt - Naakte vrouw verdwaald in gedachten van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445289
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit stuk toont een vrouw die in gedachten verzonken is. De leeftijd en geschiedenis van de figuur zijn onduidelijk, maar we kunnen wel raden dat de vrouw ergens tussen haar 20 en 40 is. Ze zit in een losse houding en ligt op haar buik. We kijken toe terwijl ze aan iets heel specifieks denkt. Aan de andere kant kun je zeker ook stellen dat ze helemaal nergens aan denkt. Soms dwalen onze gedachten eenvoudig door het eindeloze paleis dat onze gedachten en herinneringen herbergt. Dit stuk is beschikbaar als muurkunst, in de vorm van interieurproducten, of als t-shirts.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken