Erotisch naakt - Naakte vrouw zit stil, kijkt uit naar iets van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445170
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Een naakte vrouw zit stil en kijkt naar iets. Het lijkt alsof ze over het water zweeft. Uiteindelijk weten we niet waar ze is, maar we kunnen zoveel gissingen wagen als we willen. Wat echt je aandacht trekt in dit acryl op canvas stuk is het feit dat ze heel duidelijk naar iets kijkt. Ze is niet slaperig. Ze is niet lui. Haar aandacht is intens en het lijdt geen twijfel dat ze ergens op is gericht. We kunnen gewoon niet zeggen wat dat zou kunnen zijn.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken