Erotisch naakt - een naakte vrouw met een bloem in haar hand. van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445635
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Een naakte vrouw lijkt te worden geblokkeerd door iets in haar hand. Dit is een delicaat stuk van de natuur, en het rust comfortabel in de hand van iemand die niet lijkt te worden gehinderd door haar naaktheid. Waarom zou ze zijn? Ze is duidelijk op een vredige plek en nu voelt ze zich tevreden om de natuur gewoon naar haar toe te laten komen. Dit is een prachtig kunstwerk dat je meeneemt naar een scène die alleen als overtuigend kan worden omschreven. We weten niet wat er vervolgens zal gebeuren, maar we kunnen er zeker van zijn dat het iets heel ontroerends zal zijn. Je kunt een stuk zoals dit eenvoudig toevoegen aan vrijwel elke gewenste ruimte.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken