Erotisch naakt - naakt kijken naar de hemel van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445558
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Met cursieve tekst onder haar legt Barbara een hand op haar haar en kijkt op naar iets dat we zelf niet precies kunnen zien. Sommigen zullen misschien zeggen dat ze naar de hemel kijkt in dit prachtige kunstwerk van Jan Keteleer. Anderen zouden zeggen dat ze op zoek is naar een geluid dat ze zelf niet helemaal kan identificeren. Anderen kunnen nog steeds suggereren dat ze gewoon ontwaakt uit een lange rust en toevallig op dat moment naar de hemel kijkt. Hoe je dit stuk ook interpreteert, je kunt niet ontkennen dat dit prachtige werk zo ongeveer overal te vinden is.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken