Erotisch naakt - naakt meisje dat een bad neemt van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445495
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Een jonge vrouw neemt een bad, maar ze doet dit duidelijk niet in een badkuip. Ze zit in een watermassa. Dat is alles wat we echt weten over de locatie. Ze wast een van haar benen. Ze lijkt geen grote haast te hebben. We staren naar haar prachtige naaktvorm. We zien haar haar benen wassen. Ze lijkt zich niet bewust te zijn van onze aanwezigheid. In dit stuk acryl op canvas kan gezegd worden dat ze niet echt om onze aanwezigheid geeft. Dit charmante, mysterieuze stuk is verkrijgbaar in de vorm van prachtige kunst aan de muur.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken