Erotisch naakt - naakt met een gevoel van mysterie van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 446428
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Omringd door tekst en grote lichamen van lege ruimte, toont dit kunstwerk een vrouw waarvan we aannemen dat ze Susan wordt genoemd. Ze is naakt en haar lichaam staat tegenover ons. We kunnen haar handen omhoog zien aan haar haar, en we kunnen aannemen dat ze aandachtig naar iets kijkt dat net verder gaat dan wat we zelf kunnen zien. Er is een element van dwingend mysterie aan een stuk als dit. Je zult dit gevoel van mysterie voor jezelf kunnen ervaren, terwijl je dieper en dieper in dit eenvoudige maar diepgaande beeld staar. Je zult je ongetwijfeld beginnen af te vragen waar Susan vandaan kwam en waar ze naartoe gaat.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken