Erotisch naakt - naakt vanaf de achterkant van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445551
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit beeld van een naakte vrouw vanaf de achterkant geeft je enkele onmiddellijke gedachten, in termen van de potentiële betekenis ervan. Je bent misschien geneigd te denken dat deze vrouw een onderdanige pose heeft aangenomen. Dit is vaak iets dat wordt geassocieerd met het plaatsen van je handen achter je rug. Haar gebaar lijkt vrijblijvend, dus we kunnen ook raden dat dit niet iets is waar we ons echt zorgen over moeten maken. Misschien verbergt ze een geheim, of is ze alleen maar speels met wie ze ook maar kijkt. Wat betreft dit kunstwerk, wat denk je dat er aan de hand is?

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken