Erotisch naakt - naakt vastgehouden door gedachten van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445613
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

We hebben allemaal grote worstelingen en uitdagingen meegemaakt in ons leven. We kijken vaak naar anderen en vragen ons rustig af wat ze in hun leven hebben meegemaakt. Als je vaak merkt dat je door zulke gedachten wordt vastgehouden, zal dit opmerkelijke kunstwerkstuk alles zijn waarnaar je op zoek was in een toevoeging aan je huis of een andere ruimte. Dit is een stuk dat niet alleen de schoonheid van de naakte menselijke vorm viert, maar ook het feit dat we vaak verloren gaan in onze eigen gedachten. We kunnen alleen naar een beeld kijken dat zo aanstekelijk is als dit, en we vragen ons af waar ze misschien over denkt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken