Erotisch naakt - naakt wachtend op iets van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445627
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

De vrouw in dit stuk van Jan Keteleer zal vanaf het begin je aandacht trekken. Er zijn een aantal kleine, unieke details in dit stuk die het bestuderen waard zijn in meer detail. Laten we beginnen met het feit dat haar armen netjes achter haar zijn gevouwen. Wacht ze op iets? Staat ze daar gewoon? We kijken haar aandachtig aan en we zien niets dat erop wijst dat ze zich in het bijzonder zorgen maakt. Maar tegelijkertijd denkt deze naakte vrouw duidelijk aan iets. Het is waarschijnlijk dat u zich afvraagt wat dat is voor het geheel van eigendom.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken