Erotisch naakt - naakte vrouw tegen het iconische Coca-Cola-logo van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 446426
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Er is iets met de naakte menselijke vorm die onze aandacht vangt. In dergelijke situaties zien we zoiets als een vorm van eerlijkheid. Immers, als we naakt zijn, geloven we dat we het meest kwetsbaar zijn. We zullen dat begrip niet betwisten, maar we zullen suggereren dat de naakte menselijke vorm complexer kan zijn dan dat. Dit geldt met name wanneer je zoiets als de naakte menselijke vorm combineert met krachtige visuals uit de media- en reclamewereld. Deze combinatie van een naakte vrouw tegen het iconische Coca-Cola-logo zal je geest zeker doen racen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken