Erotisch naakt - vrouwelijk naakt met een natuurlijke intimiteit.

Werkcode: 445 257 Kopieer de werkcode

Jan Keteleer profielfoto Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit acrylschilderij op canvas nodigt de toeschouwer uit voor een privémoment. De naakte vrouwelijke vorm hierin is schitterend getekend en toont een ongedwongen, natuurlijke vorm in een staat van casual, natuurlijke intimiteit. We kunnen zien hoe de vrouw haar handen langs het onderste deel van haar been rent, maar waarom? Is dit een oudere vrouw, die het fysieke minpunt van ouder worden begint te voelen? Heeft ze zichzelf pijn gedaan tijdens het sporten? Maakt ze zich gewoon klaar? Ongeacht waar je gedachten met zoiets ronddwalen, je zult zeker het detail en de rustige intimiteit van dit stuk waarderen. Deze kunst is verkrijgbaar als wall art, op t-shirts of via een reeks interieurproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Vanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar u kunt ook voorbeelden van zijn werk vinden in de pop art en het impressionisme. Als u door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vindt u prachtige natuurtaferelen, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten. De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: "Alle bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig kunt uitdrukken wat je wilt overbrengen".

Meer weten over Jan Keteleer?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Nadia Graulus
    Nederland
    5 / 5

    We zijn SUPERBLIJ met de 4 artframedoeken die we bij Werk aan de Muur aankochten!??? Zo mooi! De doeken overtreffen echt onze verwachtingen! Inmiddels prijken ze fier op onze hal muur. Echte eye-catchers zijn het! We zijn ook heel erg tevreden over de bijstand van het vriendelijk personeel en hun geduld met al onze vragen. Ook een pluim voor de vriendelijke vervoerders die zich door het hondse weer (sneeuw) een weg baanden van Nederland naar België. Topbedrijf!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
    Romy van Ree
    Nederland
    4.5 / 5

    Perfecte service!
    Pakket was kwijtgeraakt, toen is er gelijk een nieuw schilderij besteld door werk aan de muur en tussendoor werd ik elke keer netjes op de hoogte gehouden door de klantenservice. Het schilderij kwam binnen en was prachtig. Top service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Sandra
    Nederland
    4.5 / 5

    Super kwaliteit
    Voor de 2e keer een schilderij besteld,zeer mooie kwaliteit

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    kurt
    Nederland
    5 / 5

    Correcte afspraken, geleverd zoals het hoort. Thanks

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
    Janneke
    Nederland
    5 / 5

    "Maar dit is toch echt?", zie mijn schoondochter toen ze het csnvasdoek zag.
    N.a.v. de prima tips op de site, werken met juiste maten gekocht. Ook de app waardoor je je werk op je muur kunt projecteren, heeft ons goed geholpen bij de keuze voor en maten van onze derde bestelling.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    René
    Nederland
    5 / 5

    Top kwaliteit!
    Superblij met kunstwerk. Goed advies gehad over het canvas doek en de afwerking aan de zijkanten. Verpakking is enorm stevig en hierdoor zal het vrijwel nooit beschadigen onderweg. Het was een klusje om het uit te pakken ;). Afwerking van het canvas is erg mooi, een soort zijdeglans. Geen typische canvas structuur te zien zoals je dat wel eens bij goedkopere versies ziet. Niet dat deze erg duur is. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
    Marion Smit
    Nederland
    5 / 5

    Boven verwachting
    Wij zijn heel blij met onze aankoop. Goede kwaliteit, prachtige kleuren, snelle en vriendelijke service.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    Rachelle de Wit
    Nederland
    5 / 5

    Goed geholpen door Styliste Fela, ze wist precies de juiste tips te geven. Het kunstwerk is precies groot genoeg en het eindresultaat mag er wezen. Mijn man en ik zijn dolenthousiast. De kwaliteit is boven verwachting goed en de medewerkers zeer behulpzaam en klantvriendelijk.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
    Ger
    Nederland
    4.5 / 5

    Gebaseerd op deze eerste bestelling: - Ze doen wat ze beloven - Goede kwaliteit van het geleverd Er blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
    Annelies Hoolmans
    Nederland
    5 / 5

    Heel veel keuze, goed advies en prachtig product.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
    Victor Burgmeijer
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Beautiful custom-made system that is simple but solid to assemble... (Original) Mooi op maat gemaakt systeem wat eenvoudig maar degelijk in elkaar te zetten is...

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
    Ed Brienen
    Nederland
    4.5 / 5

    In een woord echt geweldig.
    De kwaliteit van de website is goed en duidelijk, je kunt je kunstwerk downloaden op je mobiel, zodat je een redelijke inschatting kunt maken. Helaas hadden wij de pech dat het kunstwerk kleine beschadiging heeft. In alle opzichten zijn wij tevreden over de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Opmerking: bij Met wie heb je contact gehad; daar staat Annet niet bij. Met haar hebben wij contact gehad en niet met de overige collega's die vermeld staan.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Erotisch naakt - vrouwelijk naakt met een natuurlijke intimiteit. van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
191,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden