Erotisch naakt - vrouwelijk naakt met een natuurlijke intimiteit. van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445257
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit acrylschilderij op canvas nodigt de toeschouwer uit voor een privémoment. De naakte vrouwelijke vorm hierin is schitterend getekend en toont een ongedwongen, natuurlijke vorm in een staat van casual, natuurlijke intimiteit. We kunnen zien hoe de vrouw haar handen langs het onderste deel van haar been rent, maar waarom? Is dit een oudere vrouw, die het fysieke minpunt van ouder worden begint te voelen? Heeft ze zichzelf pijn gedaan tijdens het sporten? Maakt ze zich gewoon klaar? Ongeacht waar je gedachten met zoiets ronddwalen, je zult zeker het detail en de rustige intimiteit van dit stuk waarderen. Deze kunst is verkrijgbaar als wall art, op t-shirts of via een reeks interieurproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken