Een Werk aan de Muur shop

Erotisch naakt - vrouwelijk naakt met een natuurlijke intimiteit.

- Werkcode: 445257

Jan Keteleer over Erotisch naakt - vrouwelijk naakt met een natuurlijke intimiteit.

Erotiek schilderij Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit acrylschilderij op canvas nodigt de toeschouwer uit voor een privémoment. De naakte vrouwelijke vorm hierin is schitterend getekend en toont een ongedwongen, natuurlijke vorm in een staat van casual, natuurlijke intimiteit. We kunnen zien hoe de vrouw haar handen langs het onderste deel van haar been rent, maar waarom? Is dit een oudere vrouw, die het fysieke minpunt van ouder worden begint te voelen? Heeft ze zichzelf pijn gedaan tijdens het sporten? Maakt ze zich gewoon klaar? Ongeacht waar je gedachten met zoiets ronddwalen, je zult zeker het detail en de rustige intimiteit van dit stuk waarderen. Deze kunst is verkrijgbaar als wall art, op t-shirts of via een reeks interieurproducten.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Erotisch naakt - vrouwelijk naakt met een natuurlijke intimiteit. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Erotisch naakt - vrouwelijk naakt met een natuurlijke intimiteit.

Koop dit schilderij Erotisch naakt - vrouwelijk naakt met een natuurlijke intimiteit. van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 445257
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.