Een Werk aan de Muur shop

Es Vedra Ibiza Spanje

- Werkcode: 968736

Costas Ganasos over Es Vedra Ibiza Spanje

Es Vedra | We benoemden Es Vedra al bij onze top 10 mooiste plekken van Ibiza en dat is niet voor niets! Es Vedra is één van de grootste en bekendste bezienswaardigheden van Ibiza. Er gaan meerdere verhalen rond over het rotseiland, dat ongeveer 400 meter hoog is. Het zou een sterk magnetisch veld zijn, waardoor kompassen van slag raken, maar er zijn ook mensen die denken dat er UFO’s landen op het eiland. Volgens beweringen is Es Vedra de op twee na meest magnetische plek ter wereld, alleen de Bermudadriehoek en de noordpool zouden sterker zijn. Es Vedra maakt deel uit van een beschermd natuurgebied.
Costas Ganasos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Costas Ganasos

Hallo iedereen en bedankt voor jullie interesse in mijn werk .Mijn naam is Costas Ganasos en ik ben een hobby gepassioneerd landschap en portret fotograaf. Ik woon in de prachtige regio West-Friesland in Hoorn. Mijn werk is altijd iets nabewerkt .... mijn principe is om mijn beelden zo natuurlijk mogelijk te houden . Groeten , Costas

Alle werken van Costas Ganasos


Meer weten over Costas Ganasos?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Es Vedra Ibiza Spanje op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Es Vedra Ibiza Spanje

Koop dit digital art werk Es Vedra Ibiza Spanje van Costas Ganasos als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 968736
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
144 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.