Eunoia

van Jesper Krijgsman

Eunoia van Jesper Krijgsman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 627823
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
126 gratis verzending!
Dit werk is exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur Door vakmensen speciaal voor jou op maat gemaakt

Omschrijving

Digitale Composite/Hypercollage Fotografie.
Complete kunstwerk meet 130 cm x 186 cm — 2020

Eunoia
Mooie gedachten; een goed verstand

De natuur is zowel mooi als inclusief. Omdat het elke kleur uitnodigt op zijn palet. Het schildert een beeld van harmonie en rijkdom met de aarde als canvas.

Ik droom van een plek in de tijd dat de samenleving zo inclusief kan zijn als de natuur. Deze manier van denken kan het leven mooi maken. We zijn allemaal zo kleurrijk.

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Jesper Krijgsman profielfotoOm zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken

Klantfoto's: Eunoia van Jesper Krijgsman

Klantfoto: Eunoia van Jesper Krijgsman, op canvas
Klantfoto: Eunoia van Jesper Krijgsman, op canvas
Klantfoto: Eunoia van Jesper Krijgsman, op canvas