Europese Oehoe (Bubo bubo) zwart wit inkttekening

van Fotojeanique .

Europese Oehoe (Bubo bubo) zwart wit inkttekening van Fotojeanique .

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 199746
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
55 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

De Europese Oehoe (Bubo bubo) komt in Nederland in slecht een paar plaatsen voor. Hij heeft een spanwijdte van gemiddeld 1,60 meter en is daarmee tevens de grootste uilensoort van Europa! De tekening is gemaakt met Oost Indisch inkt.

Dit werk wordt aangeboden door Fotojeanique .

Fotojeanique . profielfotoAl van kleins af aan ben ik gefascineerd door dieren en de natuur waarin ze leven.
Deze onderwerpen zijn dan ook altijd terug te vinden in mijn foto's. Ik heb de opleidingen tot manager dierverzorgster en beroepsfotograaf gevolgd en ben sinds 2020 professioneel fotograaf met mijn eigen bedrijf. Op mijn reizen fotografeer ik graag bijzondere dieren en plekken. Twee van die foto's is door National Geographic uitgekozen om in hun scheurkalender te mogen staan. Mijn foto's worden verder o.a. gepubliceerd in boeken en tijdschriften in binnen en buitenland zoals Columbus Travel Magazine en GezondNu. Als u een foto van mij koopt voor aan de muur dan wil ik u bij deze bedanken en heel veel plezier toewensen met de foto! Wilt u meer over mij weten of zien of er andere foto's zijn die u aan uw muur zou willen hebben? Kijk dan op mijn website https://www.fotojeanique.nl en neem bij vragen contact met mij op via het contactformulier op mijn website.

Alle werken