Een Werk aan de Muur shop

Everglow

- Werkcode: 821 097

Jesper Krijgsman over Everglow

Digitale composite/hypercollage fotografie.
Complete kunstwerk meet 200 cm x 200 cm — 2021

Seizoenen veranderen en de tijd verstrijkt. Onze gevoelens zijn niet meer wat ze ooit waren. In dit nieuwe tijdperk rouw ik om alles wat we moeten achterlaten en afscheid van moeten nemen. Ook al doorloopt de natuur haar fasen van leven en dood, geboorte en wedergeboorte, het is moeilijk om je een glansrijke toekomst voor te stellen zonder jou.

Nu we uit elkaar zijn, zal ik het missen om verwarmd te worden door het licht dat van jou komt. Toch zul je nooit helemaal weg zijn, want de blijvende indruk die je hebt gemaakt zal blijven. Het zal nooit compleet donker meer zijn. Omdat een deel van het licht dat je bij mij van binnen hebt verlicht zal blijven schijnen. Voor altijd. Gloeiend.
Jesper Krijgsman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Om zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken van Jesper Krijgsman


Meer weten over Jesper Krijgsman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Everglow als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Hoge kwaliteit print
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Everglow

Koop dit digital art werk Everglow van Jesper Krijgsman als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 821 097
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
308,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.