Everglow

van Jesper Krijgsman

Everglow van Jesper Krijgsman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 821097
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
246 gratis verzending!

Omschrijving

Digitale composite/hypercollage fotografie.
Complete kunstwerk meet 200 cm x 200 cm — 2021

Seizoenen veranderen en de tijd verstrijkt. Onze gevoelens zijn niet meer wat ze ooit waren. In dit nieuwe tijdperk rouw ik om alles wat we moeten achterlaten en afscheid van moeten nemen. Ook al doorloopt de natuur haar fasen van leven en dood, geboorte en wedergeboorte, het is moeilijk om je een glansrijke toekomst voor te stellen zonder jou.

Nu we uit elkaar zijn, zal ik het missen om verwarmd te worden door het licht dat van jou komt. Toch zul je nooit helemaal weg zijn, want de blijvende indruk die je hebt gemaakt zal blijven. Het zal nooit compleet donker meer zijn. Omdat een deel van het licht dat je bij mij van binnen hebt verlicht zal blijven schijnen. Voor altijd. Gloeiend.

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Jesper Krijgsman profielfotoOm zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken