Een Werk aan de Muur shop

Exodus

- Werkcode: 1 048 294

Ruben van Gogh - smartphoneart over Exodus

Uit meerdere lagen opgebouwde digitale grafiek. De Exodus op een hedendaagse wijze verbeeld.

Een feest van kleuren en eindeloos verdwalen. Er valt vanalles te zien en ontdekken: verschillende menselijke contouren (zelfs die van Adam en Eva), een eindeloze menigte die naar het beloofde land trekt, gesymboliseerd door de gouden schijf. Let vooral ook op de fazant op de voorgrond die alles aankijkt.

Het beeld is opgebouwd uit allerlei losse foto's en repetatieve elementen. Op detail-niveau zijn daardoor allerlei structuren te ontdekken en van een afstand is het gewoon een bijna abstracte kleuren compositie.
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Klein van scherm, groots in uitvoering. Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!
Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Exodus als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Exodus

Koop dit digital art werk Exodus van Ruben van Gogh - smartphoneart als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 048 294
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
118,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.