Expressionisme 10

van Henri Boer Fotografie

Expressionisme 10 van Henri Boer Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 851525
Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
235 gratis verzending!

Omschrijving

Naast mijn dagelijks werk in de architectuur en bouw waar alles recht en scherp hoort te zijn, nu eens lekker kunnen uitleven op de vrije vormen van de natuur.

Dit werk wordt aangeboden door Henri Boer Fotografie

Henri Boer Fotografie profielfoto'Als je doet waar je van houdt, hoef je geen dag in je leven te werken.' - Mahatma Gandhi.
Wat Gandhi zei, heb ik werkelijkheid kunnen maken. Fotografie is altijd al mijn passie geweest en daardoor voelt het voor mij ook niet als werken. Doordat mijn passie grenzeloos is, past dit niet in een 9 tot 5 ritme. Naast mijn werk als bedrijfsfotograaf, maak ik dan ook bijna dagelijks vrij werk. Dit wil ik graag met u delen en aanbieden als “werk aan de muur” van een hoge kwaliteit.
Mensen, vaak ook mezelf, laten verrassen door het moment. Kijken met een open blik naar elk object, elke invloed van omgeving, het weer, lijnenspel, lichtval of emotie. Observeren hoe een object wordt gebruikt en de omstandigheden onderzoeken. Dit zorgt er, in combinatie met mijn vakkennis, voor dat ik unieke beelden vastleg die mijn opdrachtgevers en u blijven verwonderen. Wil u een stukje verwondering aan de muur, dan heb ik verschillende mogelijkheden. Unieke beelden in zwart/wit, kleur, afmeting, presentatie, alles is mogelijk en bespreekbaar.

Alle werken