F-100 Supre Sabre

- Werkcode: 986 866

Stephan van Krimpen over F-100 Supre Sabre

Deze F-100 Supre Sabre heeft jaren lang buiten gestaan bij het Militaire Luchtvaart Museum en later het Nationaal Militair Museum beiden in Soesterberg.
De conditie van het vliegtuig ging door o.a. de weerselementen achteruit, omdat het de allerlaatste F-100 in Nederland is, besloot het Nationaal Militair Museum om door middel van een crowdfunding actie geld op te halen voor de restauratie.
Speciaal voor een selecte groep donateurs werd de gerestaureerde straaljager bij het museum in Soesterberg opgesteld en na zonsondergang met lampen uitgelicht.
Het gedeelte waar de straalmotor zit is met opzet niet geschilderd, dit omdat deze vanwege de enorme hitte er direct af zou branden.
Tevens was dit de eerste geslaagde poging om een jachtvliegtuig te bouwen dat in een horizontale vlucht supersonisch kon vliegen.
Stephan van Krimpen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Stephan van Krimpen

Fotograferen is een aantal jaren geleden mijn hobby geworden. Ik fotografeer verschillende onderwerpen uit verschillende plaatsen en landen.
Neem ook eens een kijkje op mijn website om meer foto's te zien.
Zit er een foto tussen welke niet op Werk aan de muur staat maar je wel graag zou willen bestellen, laat het mij dan vooral weten.

Alle werken van Stephan van Krimpen


Waarom je kiest voor F-100 Supre Sabre op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

F-100 Supre Sabre

Koop F-100 Supre Sabre van Stephan van Krimpen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 986 866
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden