F-16 Fighting Falcon

Werkcode: 74 562 Kopieer de werkcode

Rogier Vermeulen profielfoto Een F-16 van de Koninklijke Luchtmacht vliegt snel voorbij tijdens een vliegshow. Het toestel is speciaal gedecoreerd met een oranje leeuw.

Tag: F16

Dit werk wordt aangeboden door Rogier Vermeulen

Waar ik ooit alleen op vliegshows fotografeerde is mijn interesse in andere onderwerpen langzaam gegroeid. Naast luchtvaart fotografeer ik voornamelijk dieren, natuur en stadsbeelden.

Meer weten over Rogier Vermeulen?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Debbie Nieboer
    Nederland
    5 / 5

    Zeer grote variatie aan foto’s, duidelijk site en snelle service. Erg tevreden en blij dat we als extra optie, op advies van de baklijst nog hebben bij besteld. Ons vakantie verblijf is weer leuk opgefrist met dit prachtige doek.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
    Maartje
    Nederland
    5 / 5

    Alles en iedereen is prima daar
    Ik had mooi schilderij uitgezocht om poster van te maken maar er niet aan gedacht dat dat wel even tijd kost.Er zijn natuurlijk meer mensen die iets bestellen.Mailtje gestuurd of het misschien eerder kon en ja hoor omdat het er voor een bepaalde gelegenheid moest zijn gingen ze dat in orde makenWaar vind je zoiets nog dat men met speciale wensen rekening houdt. De poster was prachtig en zo keurig verpakt alle lof!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Joke
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig!
    Wat een enthousiaste en betrokken mensen werken bij de bedrijf.. Ze denken met je mee vanaf de bestelling tot aan de levering. Over het werk zelf ben ik ook zeer enthousiast. Het voldoet helemaal aan mijn verwachting.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
    Lia
    Nederland
    4.5 / 5

    Top aankoop!
    Erg blij met het schilderij op doek met akoestische panelen. We zijn goed op de hoogte gehouden wat de status van onze aankoop was. Ook de vragen aan Lianne worden snel en goed beantwoord. Echt een aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
    Guido
    Nederland
    5 / 5

    Ze leveren wat ze zeggen
    Als je een mooie reproductie hebt uitgekozen (er is veel moois waaruit je kunt kiezen) krijg je duidelijke informatie over de mogelijkheden. Je kunt dus echt kiezende welke wijze en welk formaat je de reproductie wilt hebben. Als je een keuze maakt krijg je een voorbeeld van je keuze. Dat is reuze handig. Van sommige mogelijkheden had ik nog nooit gehoord, maar die worden duidelijk uitgelegd en getoond. Geleverd op de afgesproken datum en goed verpakt. Ik ben heel tevreden en geniet elke dag van de canvas reproductie. Helaas heb ik niet veel muur om wat op te hangen, maar ik ga een plekje zoeken voor een andere reproductie.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Fredérique
    Nederland
    5 / 5

    Topservice
    Het werk was zeer mooi en hoogstaand afgewerkt. Had gevraagd om een snelle levering, en dit werd tot in de puntjes geregeld.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    John
    Nederland
    5 / 5

    Méér dan geweldig, indrukwekkende website, voor ieder wat wils.
    GEWELDIGE SERVICE, mooi werk geleverd. Echt een aanbeveling. We zullen hier indien mogelijk zéér zeker vaker gebruik van maken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
    Danny & Odette
    Nederland
    5 / 5

    Breed aanbod, bestellingen eenvoudig te plaatsen, houden je goed op de hoogte tijdens productie, correcte levering en een heel mooi product geleverd gekregen. Goede prijs kwaliteit verhouding!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
    Cor
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch
    Een geweldige zaak, met heel veel verschillende schilderijen, op canvas, ook het verzenden geef ik een 10 met griffel, kan niet beter qua iets kopen daar, doen...

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Anita van Splunter
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig product,zeer goed verpakt, uitstekende communicatie!
    Overzichtelijke site,makkelijk plaatsen van bestelling. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Product zeer goed verpakt en keurig volgens afspraak afgeleverd. Product voldeed volledig(stiekem nog iets meer) aan mijn verwachting.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    monique
    Nederland
    5 / 5

    FANTASTISCHE KWALITEIT
    fijne service en prachtige kwaliteit! Aanrader

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Naomi
    Nederland
    5 / 5

    Super tevreden over de levering, communicatie en erg goede kwaliteit!! Heel blij met het resultaat en een bedrijf waar ik terug zal blijven komen. Echt een aanrader!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017

Plus- en minpunten

  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Toplaag van acrylglas
  • Spiegelt met direct (kunst)licht

Kies voor luxe met acrylglas

Werken worden gedrukt op hoogwaardig fotopapier en achter acrylglas (plexiglas) geplaatst. Dit geeft een mooie dieptewerking en versterkt de kleuren en details van de kunst.

Het werk wordt verstevigd met een aluminium paneel aan de achterzijde. Dit zorgt voor een super stevig eindproduct. Het zwevende ophangsysteem maakt het af! Een foto of schilderij op plexiglas ademt luxe uit.

Meer weten?

Meer over Acrylglas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto F-16 Fighting Falcon van Rogier Vermeulen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
300,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden