Een Werk aan de Muur shop

FLOWERPOWER

- Werkcode: 814 491

Atelier Kunst en Ko over FLOWERPOWER

Dit kunstwerk maakt onderdeel uit van onze serie erotische kunstwerken - Red Venus. De Romeinse godin van de liefde, oorspronkelijk beschermster van tuinen en wijngaarden. Red Venus is onze ode aan de vrouw. Aan MOeder NAtuur - afgekort MONA.

Red Venus is hier deels verscholen en deels vergroeid met een rozenstruik. De roos is niet alleen bij uitstek de bloem van de liefde. De gele roos bijvoorbeeld staat voor innige vriendschap en verbondenheid. Een net geopende roos staat voor de vraag of je geliefde nog van je houdt. Als de roos in volle bloei staat kan het jaloezie symboliseren of een verlangen c.q. wens dat iemand terugkomt. De doorns kunnen staan voor angst, twijfel of boosheid. Wat hier precies aan de hand is zal voor altijd een mysterie blijven.
Atelier Kunst en Ko profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Atelier Kunst en Ko

HOME IS WHERE THE ART IS

Atelier Kunst en Ko is het samenwerkingsverband van de Leidse kunstenaars Peter en Sven de Ru. De grafische inslag van zoon Sven vult de schilderkunstige achtergrond van vader Peter goed aan. De samenwerking werkt inspirerend en leidt tot nieuwe inzichten in onze kunst. Door de verschillende invalshoeken ontstaan kunstwerken met een meerwaarde. Wat die meerwaarde is laten we graag aan jou over. Net als de keuze met welk kunstwerk je van je huis een thuis maakt.

Alle werken van Atelier Kunst en Ko


Waarom je kiest voor FLOWERPOWER op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

FLOWERPOWER

Koop dit digital art werk FLOWERPOWER van Atelier Kunst en Ko als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 814 491
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.