Een Werk aan de Muur shop

FOR A BETTER FUTURE

- Werkcode: 931 917

db Waterman over FOR A BETTER FUTURE

Door de mens veroorzaakte klimaatverandering intensiveert de zwaarste stortbuien. Meer dan 70% van het aardoppervlak bestaat uit water en naarmate de wereld opwarmt, verdampt er meer water uit oceanen, meren en bodems. Dus wanneer weerpatronen leiden tot hevige regen, is er nog meer vocht beschikbaar voor sterkere plensbuien, waardoor het risico en de ernst van overstromingen toenemen.

Voor deze kleine jongen is het misschien nog steeds leuk om in een zware regenbui te spelen na een lange hete zomerdag. Maar hoe ziet de toekomst er voor hem uit? Welke impact zal klimaatverandering op hem hebben?

Acrylverf en collage op canvas
db Waterman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door db Waterman

Ik herinner me dat ik als jong meisje, graag foto's knipte uit tijdschriften om mijn schoolagenda's, boeken en zelfs mijn slaapkamer deur te beplakken. Voeg daarbij de fascinatie die ik altijd heb gehad voor muren vol met oude affiches, afbladderende verf, scrappy billboards en verweerde verf. Geheel onbedoeld vond ik een nieuwe manier van werken, waarin ik me plezierig en comfortabel thuis voel. Wat begon als het kopiëren van oude muren met versleten posters is uitgegroeid tot een groot aantal series met nieuwe visuele verhalen. Niet gewoon eclecticisme, maar het samenbrengen van veel schijnbaar onsamenhangende verhaallijnen tot een geheel nieuw verhaal, mijn eigen persoonlijke verhaal. Aanvankelijk ontbrak het aan een ding dat erg belangrijk is voor mij; de transparantie die normaliter alleen mogelijk is met het gebruik van aquarel. De meedogenloze gelaagdheid van transparante aquarellen is een uitdaging die ik niet zou willen missen en na veel vallen en opstaan ben ik er eindelijk in geslaagd de collages zo transparant te maken als een aquarel. Elke laag papier, olie, acryl, potlood, krijt, balpen, waterverf, inkt, houtskool en alles wat ik gebruik, blijft zichtbaar in het kunstwerk.

Alle werken van db Waterman


Meer weten over db Waterman?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor FOR A BETTER FUTURE op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

FOR A BETTER FUTURE

Koop de illustratie FOR A BETTER FUTURE van db Waterman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 931 917
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
321,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.