Fairy Wishing Wel Hobgobline Face

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 569246

10% voorjaarskorting
Nog 3 dagen en 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 123 gratis verzending!

Omschrijving

Fairy Wishing Wel Hobgobline Face:Een hobgoblin is een kabouter of kobold uit de Engelse en Schotse mythologie.

Hobgoblins zijn kleine harige mannetjes die vreemde karweitjes opknappen in en rond het huis als de familie slaapt. Ze stoffen en strijken en vragen voedsel als beloning. Als men de wezens kleding gaf, verdwenen ze voorgoed. In verhalen wordt verteld dat de wezens dan beledigd zijn, maar in andere verhalen zijn de wezens te trots om te werken als ze kleding dragen.
Soms worden de benamingen 'goblin' en 'hobglobin' door elkaar gebruikt. Gewoonlijk worden hobgoblins echter voor vriendelijk aangezien, terwijl goblins dit zeker niet zijn. Een hobgoblin lijkt meer op een rustige brownie en een hob, maar zal de omgeving meer pesten.
Hobgoblins kunnen van vorm veranderen. Als een hobgoblin beledigd wordt, verandert hij in een kwelgeest. Ze zijn lastig, beangstigend en soms zelfs gevaarlijk. Het is erg lastig om van deze boeman af te komen.

Over H.m. Soetens

H.m. Soetens profielfotoBen iemand die graag de natuur in gaat om landschappen, dieren, gebouwen te Fotograferen.De laatste tijd ben ik verder gegaan richting de digitale kunst. En ontwerp ik ook posters, flyers, enzovoort op zazzle. Als HMSposter. Ik heb hier ook een tweede shop waar mijn fotografie te zien is . Zie link hmsfotografie.

Alle werken