Falling in love (pink) van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 84883
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Prachtige roos met een eindeloze spiraal van blaadjes, waardoor je de diepte in getrokken wordt. Het interessante aan rozen vind ik de manier waarop de blaadje om elkaar heen vouwen, dat levert vaak een prachtig lijnenspel op. Elke fase van de groei kan weer andere patronen laten zien. Deze roos was al vrij ver open en het lijnenspel dat daardoor ontstond werd nog maar eens benadrukt door de lichtinval. En dat zorgt dan voor een mooi contrast tussen de donkere en lichte delen.

De roos had van oorsprong een oranje kleur, maar ik heb er uiteindelijk een roze versie van gemaakt zodat de foto een wat frissere uitstraling had. De foto is ook in zwart-wit verkrijgbaar onder de titel: "Falling in love (black and white)".

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken