Een Werk aan de Muur shop

Familie Grizzly op wandeltocht

- Werkcode: 482 557

Gerard Oonk over Familie Grizzly op wandeltocht

Moeder Grizzly met twee welpen. Ze lopen langs de waterkant van de 'Knight Inlet' (een soort fjord in Canada). Ze eten in deze periode van het jaar vooral gras (later liever zalm) en er is voldoende water in de buurt. Deze foto toont een gemoedelijk beeld van wilde dieren in de vrije natuur. Ook zeer geschikt voor kinderkamers.
Gerard Oonk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard Oonk

De composities in het werk van Gerard Oonk zijn sterk gestileerd. Het hoofdonderwerp van de foto's is meteen herkenbaar. "Ik wil de kijker niet afleiden en dat vereist het maken van keuzes en veel weglaten". De nadruk in de foto's ligt op schoonheid en optimisme. Zelfs onze vergankelijkheid wordt lichtvoetig en kleurrijk in beeld gebracht, zoals te zien is in de serie 'More Past'. "Het is mijn ambitie om beelden te laten spreken. Zo goed en zo mooi mogelijk".

Alle werken van Gerard Oonk


Waarom je kiest voor Familie Grizzly op wandeltocht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Familie Grizzly op wandeltocht

Koop de foto Familie Grizzly op wandeltocht van Gerard Oonk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 482 557
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
130,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.