Fazanten in een bos met schimmen

van Ruben van Gogh

Fazanten in een bos met schimmen van Ruben van Gogh

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 912731
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
137 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 5 tot 7 werkdagen

Omschrijving

Grafische digitale collage met twee fazanten fazanten in een uit één boom samengesteld bos, waarin ook nog enkele schimmen van mensen te zien zijn. Bovenin vliegen er drie halsbandparkieten. Een mysterieus en licht vervreemdend werk in een sfeervolle kleurstelling.
Fazant / Park / Woud / Mysterie / Surrealisme / Digitale Beeldbewerking / Verschijning / Douglas spar / Halsbandparkiet / Natuur / Moderne Kunst

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh

Ruben van Gogh profielfotoSoms zie ik dingen die er niet zijn; die fotografeer ik dan en bewerk ik later tot pop-art grafiek en surrealistische taferelen. Het kan beginnen met kringloopwinkel-schilderijen, leegstaande interieurs of wat er maar bijzonder is en het eindigt als een Ruben van Gogh.

Alle werken