Verenkleed

Werkcode: 999 190 Kopieer de werkcode

Jan van der Knaap profielfoto Dit is close-up van een verenkleed van een gans. Mooi glanzend bruin verenkleed in contrast met het glanzende witte verenkleed. Merk op dat het net geregend had en dat er druppels op het verenkleed zitten. Die veren zijn waterafstotend en de druppels blijven er gewoon op liggen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Hallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Purmerend. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Purmerend is, of Amsterdam, Utrecht, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Purmerend

Meer weten over Jan van der Knaap?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Martijn
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Tijdens het uitpakken van het geleverde produkt bleek deze licht beschadigd te zijn. Werkaandemuur heeft dit keurig opgelost door een nieuw doek te verzenden. Het eerder geleverde doek mocht ik behouden/ weggeven.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
C.Aangeenbrug
Nederland
5 / 5

Het werk was zorgvuldig ingepakt, het canvas hangt erg mooi aan de muur. We zijn er erg blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
Aline Dassel
Nederland
5 / 5

Supergroot werk besteld (2,85 m) in HD Metal. Resultaat was zelfs boven verwachting. Supermooi. Prima geleverd, goed beschermd met blauwe folie. Prima ophangsysteem waardoor het ahw zwevend wordt. Echt heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Els Macquine
Nederland
5 / 5

Ben zeer tevreden over het bestelde werk. Ziet er precies uit wat ik verwacht had.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Emke
Nederland
5 / 5

Absoluut het wachten waard!
De contacten met de mensen van Werk aan de muur waren hartelijk en positief. De werken die ik heb uitgekozen zijn nog leuker dan in de catalogus. Ik geniet <3

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Poelem
Nederland
5 / 5

Leuk contact met Lianne. Snelle reacties op mailtjes en komen hun afspraken goed na. We zijn erg blij met onze schilderijen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
J. Gasille
Nederland
4.5 / 5

Geweldig!!!!
Denken met je mee, doe alles om het mogelijk te maken en zeer vriendelijk! Aanrader!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Erwin & Angelique
Nederland
5 / 5

Top resultaat
Heel tevreden over de communicatie, het meedenken en het uiteindelijke resultaat. Prima materiaal, goed te verwerken en een hele scherpe afbeelding!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Joke
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Wat een enthousiaste en betrokken mensen werken bij de bedrijf.. Ze denken met je mee vanaf de bestelling tot aan de levering. Over het werk zelf ben ik ook zeer enthousiast. Het voldoet helemaal aan mijn verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
Christina Korbee
Nederland
5 / 5

Super fijne klantenservice die met je meedenkt.
En daardoor een mooi en uniek exemplaar aan de muur bij ons thuis.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
kobus heemskerk
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Very wide choice. Super helpful with advice and recommendations. Clear information regarding the installation. (Original) Zeer ruime keus. Fantastisch geholpen met advies en aanbevelingen. Duidelijke informatie mbt de montage.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Naomi
Nederland
5 / 5

Super tevreden over de levering, communicatie en erg goede kwaliteit!! Heel blij met het resultaat en een bedrijf waar ik terug zal blijven komen. Echt een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit vogel kunstwerk Verenkleed van Jan van der Knaap op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
121,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden