Feestelijke witte en roze bloesem

van Arja Schrijver Fotografie

Feestelijke witte en roze bloesem van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 625490
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Foto uit de wijk Charlois in Rotterdam, waar in het voorjaar prachtige bloesembomen bloeien, zowel roze als wat meer witte. Op deze foto kon ik ze allebei in één keer fotograferen. Ik heb de foto zo genomen dat de witte bloesem mooi afsteekt tegen de roze bloesemboom op de achtergrond. Er ontstaat zo een romantisch en bijna feestelijk geheel van witte en roze kleuren. De onscherpe tak op de voorgrond geeft nog wat diepte aan de foto.
Het was nog wat lastig om de witte bloesem goed te fotograferen, omdat deze telkens heen en weer zwiepte vanwege de wind die er stond. Maar, de aanhouder wint.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken