Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 7 dagen en 16 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Ferns on Fire

- Werkcode: 1 013 483

Frans Blok over Ferns on Fire

Een foto van varens in de herfst, deels verkleurend tot geelbruine herfsttinten, ligt ten grondslag aan dit symmetrische werk. Door die foto te spiegelen, te roteren en transparant te mengen, ontstond dit caleidoscopische patroon. Abstract, maar met de vormen van de varens nog herkenbaar. Om het af te maken heb ik er nog een reliëf-effect aan toegevoegd, waardoor het beeld ook blijft boeien als je er met je neus bovenop staat.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Ferns on Fire op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Ferns on Fire

Koop dit digital art werk Ferns on Fire van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 013 483

Shop nu met 10% korting
Nog 7 dagen en 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
184,-166,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.