Ferrari 250 GT SWB Berlinetta drie-kwart aanzicht van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 739640
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 gratis verzending!

Omschrijving

De Ferrari 250 GT SWB Berlinetta is een Ferrari die bedoeld is voor dagelijks gebruik door een welgesteld publiek. U kunt dit schilderij van een Ferrari 250 GT SWB Berlinetta perfect gebruiken om bijvoorbeeld in uw winkel op te hangen, om zo de aandacht te trekken van uw publiek, die hun winkel dan onmiddellijk zullen associëren met de stijl die deze Ferrari uitstraalt.

Dit schilderij van een Ferrari 250 GT SWB Berlinetta uit 1957 kan zeer groot worden afgedrukt op verschillende materialen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken