Ferrari 599 GTB Fiorano 2006 voorkant

van Jan Keteleer

Ferrari 599 GTB Fiorano 2006 voorkant van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 571908
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
69 gratis verzending!

Omschrijving

Ferrari 599 GTB Fiorano
Ferrari is een voertuig dat mensen doet denken aan buitengewone voorbeelden van technische bekwaamheid. Er zijn maar weinig namen van voertuigen die meer gevierd worden dan de Ferrari, die de dromen van autoliefhebbers voor de afgelopen generaties heeft bepaald. Met dit digitale schilderij, dat overal waar u maar wilt kan worden opgesteld, kunt u die dromen nabootsen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken