10% korting op Xpozer - Meer weten over Xpozer? Nog 14 uur geldig!

Werkcode: 111153

Fiat 600 Seicento Multipla

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting t/m 17-12.
Nog 14 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Tijdens een toertochtje door de Umbriaanse heuvels rond het Lago Trasimeno trof ik dit schitterende klassieke exemplaar van een FIAT 600 Multipla in het wild aan. Geparkeerd alsof het stond te wachten op het juiste licht...en een fotograaf!

De FIAT 600 Multipla was gebaseerd op de Fiat 600 met ruimte voor 6 personen, terwijl de lengte slechts 50 cm langer is dan de Mini Cooper. Achter de voorstoel was keuze voor een vlakke oppervlakte of 1 of 2 zitbanken.

Over juvani photo

juvani photo | digital art : enhancing your view on our planet!Ik laat graag zien dat het mooie van de wereld vaak in kleine dingen zit; een landschap, een detail, een stilleven, de schoonheid van verval.

De mediterrane sfeer vangen in een impressie is het doel van de Dolce Vita serie. Met name de sfeer en het landschap van Italië, en dan concreter de regio's le Marche, Umbria, Toscane, Bloemenriviera en de Cinque Terre.

In opdracht ook freelance beschikbaar voor fotografie voor en over architectuur, interieur, design, technologie en wetenschap.

Alle werken