Fietsen in Breda 076

van JPWFoto

Fietsen in Breda 076 van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 610096
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

Fietsen in Breda en omgeving. Vooral door het centrum een genot om door die karakteristieke straatjes te rijden. Puur voor genot of om gewoon van A naar B te gaan.
In de Cingelstraat trof ik dit zonnige zomerse tafereeltje, met de karakteristieke Breda Breda Putdeksel die je veel in het centrum tegenkomt. Het was een tijd geduld hebben voor het goede moment en de beste compositie, maar daarmee ontving ik uiteindelijk het beste resultaat!

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken