Fietspad in de vroege ochtend

Werkcode: 591 279 Kopieer de werkcode

Wendy van Kuler Fotografie profielfoto grondmist, bloeiende krentenboom, zonsopkomst, hoe mooi is Nederland?

Dit werk wordt aangeboden door Wendy van Kuler Fotografie

Naast mijn werk als professioneel newborn- en portretfotograaf in Hilversum,
fotografeer ik ook graag in mijn vrijetijd. In mij 4-jarige opleiding ben ik allerlei soorten fotografie tegen gekomen, en is ook duidelijk geworden dat ik naar "mooie" beelden streef, beelden die je verassen, of herkend, maar altijd esthetisch mooi beeld.
Mijn vrije werk bestaat uit macro-, abstract-, natuur- en reisfotografie, dit laatste samen met mijn echtgenoot (van Kuler en Co), waarbij we regelmatig naar niet alledaagse reisbestemmingen gaan, maar ook dicht bij zijn fantastische plekken te vinden.

Meer weten over Wendy van Kuler Fotografie?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

IsoJacobijntje
Nederland
5 / 5

Echt een top bedrijf! Mijn bestelde kunstwerk kwam in eerste instantie niet uit zoals ik die had verwacht en ik was erg teleurgesteld. Vervolgens hebben zij over de weken heen echt hun tijd genomen om mij verschillende proefdrukken te sturen in andere kleursamenstelling en versies om een oplossing te vinden. Ze gaven het niet op (zelfs toen ik het wou laten zitten). Uiteindelijk hebben zij het voor elkaar gekregen om het probleem op te lossen en kan ik niet stoppen met naar het kunstwerk kijken ? Uitstekende service! “A great company can be judged by the way they handle their complaints.”

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022
Ingrid
Nederland
5 / 5

Goede service en prachtig werk geleverd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Pierre
Nederland
5 / 5

Prachtige afwerking, levering volgens afspraak, uitstekend verpakt, telefonische hulp prima. Kortom: een zeer tevreden klant

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
U. Holwerda
Nederland
4.5 / 5

Mooie website, enorme keus, duidelijke uitleg over het afdrukken van een foto op verschillend materiaal. We hebben in eerste instantie een verkeerde foto op staal ontvangen maar dit is snel en correct opgelost, communicatie met Werk aan de Muur als zeer prettig ervaren en binnen een paar dagen mochten we het juiste kunstwerk ontvangen. We zijn heel erg blij met de keuze die we hebben gemaakt, is precies zoals we in gedachten hadden. Wat ons betreft is Werk aan de Muur een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Marjolein
Nederland
5 / 5

Op alle fronten, top!!
Echte topservice. Heel vaak heen en weer gemaild om te overleggen over een schilderij, om zo met hun advies tot de juiste keuze te komen. Alle mensen waren even vriendelijk, snel met reageren en niks was teveel gevraagd. Daarna ook nog geweldige service omdat er een hoekje van het schilderij losliet, en we meteen een nieuwe toegestuurd kregen. Echt top service met top mensen!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
Marc Goorden
Nederland
5 / 5

Perfecte service en zeer mooi resultaat van onze bestelling
Onze bestelling werd zeer goed opgevolgd en het resultaat is prachtig. Wij kunnen Werk aan de Muur ten zeerste aanraden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Tineke
Nederland
5 / 5

Heel tevreden met Werk aan de muur.
Mooie prent op canvasdoek ,snelle verzending, keurig verpakt, mooie lijst. De kleuren zijn prachtig, valt absoluut niet tegen. Hangt heel mooi tegen onze muur. Helemaal tevreden !!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Margoo
Nederland
4 / 5

Goede en snelle service
Voor kantoor een prachtig schilderij gezien. Nadat ik het niet meer kon vinden op de website heb ik een mail gestuurd. Binnen 1 uur kreeg ik een reactie waar ik het schilderij kon vinden en hoe het heette. Ik werd op de hoogte gebracht wanneer het schilderij werd gebracht. Ook toen bleek dat de bezorgtijd niet uitkwam kreeg ik dezelfde dag nog een andere dag en tijd wat schikte. Kortom; Service en snelle reactie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
Floor
Nederland
4 / 5

Prachtige foto's op verschillende materialen af te drukken
We hebben een prachtige foto uitgekozen, die heel mooi is afgedrukt op glanzend staal. Wel jammer dat de toonzaal niet meer open is, ik vond het onmogelijk om on line het juiste materiaal te kiezen. Gelukkig mochten we een keer op kantoor komen kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Theo
Nederland
5 / 5

Prachtig
Recent twee werken gekocht. Duidelijke info bij bestellen, update over productieproces en ruim van te voren een leverdatum. Top. Beide werken zijn heel erg mooi!! Een aanrader

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Chantal
Nederland
3.5 / 5

Aardig aan de prijs, maar wel erg goede service
De werken zijn wel wat aan de prijs. Daar staat wel een goede service tegenover. De eerste werken waren beschadigd, zonder morren en met spoed kregen we nieuwe werken die wel goed waren. Erg blij met het resultaat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Michiel
Nederland
5 / 5

Niet eens een erg dure uitvoering gekozen, toch bij levering erg verrast door de uitvoering ( toppertje). Ook de communicatie betreffende de levering was leuk gedaan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Fietspad in de vroege ochtend van Wendy van Kuler Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden