Een Werk aan de Muur shop

Flamingo street art kunstwerk in grijs en roze kleur

- Werkcode: 901 225

Emiel de Lange over Flamingo street art kunstwerk in grijs en roze kleur

Flamingo poster in street art stijl. Behang een strook van onder tot boven op je muur en haal een heuze roze street art stijl in huis. Dit kunstwerk is digitaal getekend met verschillende kwasten in verschillende roze en grijs tinten. Leuke illustratie voor liefhebbers van tropische vogels en graffiti stijl. Het grijs en roze geeft dit werk een chique look die past in bij een moderne, industriële maar ook bij een urban interieur stijl. In deze grafische street art stijl wordt een afbeelding van een flamingo gecombineerd met tekst, handgeschreven als ook in getypte letters. De afbeelding heeft een staande oriëntatie (ook wel portrait genoemd). Door de hoge resolutie van dit digitale artwork is het kunstwerk ook op als scherpe print op groot formaat te bestellen. Kies het materiaal wat bij jouw interieur stijl past, zoals canvas doek, print op staal, of print op hout voor een organische look.
Emiel de Lange profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Emiel de Lange

Van een blanco papier een schets of tekening maken die tot de verbeelding spreekt. Dat is wat ik het leukst vind aan het maken van mijn afbeeldingen.

Ik vind het daarnaast een inspirerend idee dat ik mensen blij kan maken met mijn wanddecoratie.

Mijn favoriete techniek is aquarel in combinatie met pentekening en deze vervolgens met digitale tekentechnieken naar een hoger niveau brengen.

Hopelijk wordt je enthousiast van mijn kunstwerken en hangt één van mijn designs binnenkort bij jou aan de muur.

met creatieve groet,
Emiel.

Alle werken van Emiel de Lange


Waarom je kiest voor Flamingo street art kunstwerk in grijs en roze kleur als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Flamingo street art kunstwerk in grijs en roze kleur

Koop de illustratie Flamingo street art kunstwerk in grijs en roze kleur van Emiel de Lange op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 901 225
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.