Een Werk aan de Muur shop

Flitsende bomen

- Werkcode: 997 505

Dick Jeukens over Flitsende bomen

Flitsende bomen.
Ik werd gegrepen door de techniek van Intentional Camera Movement (ICM).
Het toepassen daarvan in een bosrijke omgeving prikkelt mijn fantasie en stuwt mijn creativiteit tot grote hoogte.
Zo ook dit beeld gemaakt in de Ardennen op een mooie zonnige lente dag.

Ik heb naast mijn werk bij Porschegroep van de Algemene Verkeersdienst Rijkspolitie in Driebergen altijd al veel interesse gehad in fotografie. In 1971 kocht ik mijn eerste (analoge) spiegelreflexcamera. Het was een tijdperk waarin ik veel kennis heb opgedaan. Mede door het zelf ontwikkelen en afdrukken van foto’s in mijn donkerekamer. Ik ben een autodidact en al jaren actief in de Fotobond en als voorzitter van Fotogroep De Essentie in Zeist. Verder ben ik nog lid van het fotografencollectief Visie+ en lid van Fotokring Heuvelrug in Maarn.
In de landelijke groep Creatief kan ik heerlijk mijn creatief ei kwijt.
Dick Jeukens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dick Jeukens

Dick Jeukens (1946) heeft naast zijn werk bij Porschegroep van de Algemene Verkeersdienst Rijkspolitie in Driebergen altijd al veel interesse gehad in fotografie. In 1971 kocht hij zijn eerste (analoge) spiegelreflexcamera. Het was een tijdperk waarin hij veel kennis heeft opgedaan. Mede door het zelf ontwikkelen en afdrukken van foto’s in zijn donkerekamer. Dick is een autodidact. Nu is hij al jaren actief in een fotoclub waar hij zijn fotografisch ei kwijt kan.

While working for the Dutch National Highway Police Force, Porsche Group, Dick Jeukens (1946) always has had an interest in photography. In 1971 he bought his first reflex camera (Praktica) and gained a lot of knowledge. Dick is self-taught and even had his own darkroom for printing and developing pictures. With the arrival of the digital camera, his fascination for photography further increased. Nowadays a lot of his free time is being spent either in the open field, taking pictures, or behind the computer, editing pictures.

Alle werken van Dick Jeukens


Waarom je kiest voor Flitsende bomen op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Flitsende bomen

Koop dit digital art werk Flitsende bomen van Dick Jeukens als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 997 505
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
194,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.