Floral Feast - origineel kleurrijk bloemenschilderij

- Werkcode: 1 068 171

Qeimoy over Floral Feast - origineel kleurrijk bloemenschilderij

'Floral Feast' is een uitstapje van mijn abstractere schilderwerk, dat evengoed vaak aan bloemen doet denken. Dit keer heb ik expliciet gekozen voor een bloemenschilderij. Met een laag perspectief, alsof je in een zomerse bloemenweide ligt. Met dit schilderij tover je elk saai hoekje in huis om tot een fijne plek om weg te dromen. Denkend aan liggen in het gras in de zon, de wolken voorbijdrijvend en de kleurrijke veldbloemen als een wild boeket boven je uit torenend.

Veel Qeimoy schilderijen komen vanuit een intuïtieve benadering tot stand. Zonder plan vooraf over welk beeld geschilderd gaat worden. Diverse originele schilderijen zijn verkrijgbaar via de Qeimoy website.
Qeimoy profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Qeimoy

Qeimoy is de shop van Conny Franssen. Autodidact in fotografie, tekenen, schilderen, en allerlei andere creatieve passies. Gek op abstract en het spelen met kleurpaletten. Met abstracte fotografie maakt ze elementen uit de alledaagse omringende wereld los om ze tot een nieuw beeld te vormen, waar de toeschouwer bij kan fantaseren. De werken van Qeimoy beïnvloeden je energie en emoties. Met kleur. Met vormen. Met een sfeer. Met vrolijkheid, rust, dynamiek, kracht. Met beelden recht vanuit het hart.

Kijk ook eens op de Qeimoy site voor originele schilderijen en meer!

Alle werken van Qeimoy


Waarom je kiest voor Floral Feast - origineel kleurrijk bloemenschilderij als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Floral Feast - origineel kleurrijk bloemenschilderij

Koop dit schilderij Floral Feast - origineel kleurrijk bloemenschilderij van Qeimoy als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 068 171
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
80,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden