Flour dance

Werkcode: 198 243 Kopieer de werkcode

Arjen Roos profielfoto "Flour Dance" is een prachtige fotografische afbeelding die de schoonheid en elegantie van dans combineert met de drama van een donkere omgeving. De danseres en model Demi is gefotografeerd terwijl ze omgeven is door wolken van gegooide meel, wat een uniek en intrigerend effect geeft. De dansende pose van de danseres, in combinatie met de beweging van het meel, creëert een beeld dat een gevoel van beweging, emotie en drama uitstraalt.

De keuze voor een donkere hal als locatie voor deze foto geeft een extra dimensie aan het beeld en maakt het een unieke weergave van de dans. De contrasten tussen het licht en de donkere omgeving zorgen voor een gevoel van spanning en versterken de emoties die in de foto worden uitgedrukt. De foto is gemaakt met hoge technische vaardigheden en een artistieke benadering, waardoor het een prachtige aanvulling is voor uw interieur.

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

Mijn werk valt binnen de stijl van moderne Pop Art en Expressionisme, met een vleugje Modernisme. Ik speel graag met contrasten in zowel licht, kleur als onderwerpen. Daarnaast heeft de kleur rood een speciaal plekje in mijn hart.

Met mijn werken vertel ik graag verhalen, maar ik maak ook portretten en abstracte werken. Meestal gebruik ik mixed media, soms zo duidelijk dat het werk een collage wordt.

Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenen/schilderen, dan maak ik gebruik van 3D-modelleersoftware, waardoor vrijwel alles mogelijk wordt.

Neem een kijkje op mijn website, https://www.ArjenRoos.nl, voor nog meer van mijn werk en waar enkele gelimiteerde oplages en een aantal werken ten behoeve van het goede doel te vinden zijn.

Meer weten over Arjen Roos?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Lara Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden met ons mooie kunstwerk
Zeer ruime keuze aan afbeeldingen, goede kwaliteit en snel geleverd. Ons canvas doek staat prachtig op de muur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Birgit Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Ziet eruit zoals website
Hele mooie schilderij ontvangen, ziet er uit zoals foto op website. Levering ging helemaal prima. Je kan zelfs op maat laten maken indien je maat er niet tussen zit en is daarnaast goed betaalbaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2023
Henk Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Keurig verzorgd het is echt goed
Het schilderij is mooi en is keurig gemaakt en stevig verpakt en verstuurd

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Henor Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Een grote canvas foto besteld. Van 8n het begin duidelijke communicatie via mail en je wordt goed op de hoogte gehouden. De pribt zelf via koerier ontvangen. Geweldig verpakt en daarmee geen beschadigingen. De print zelf ziet er geweldig uit. Wat een topkwaliteit. Dit is echt zijn geld waard. Er zit zelfs een echtheidscertificaat bij van de drukker. Topzaak dit!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
M. Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Betaalbare kunst aan de muur
Prettige website waardoor je eindelijk de Ikea schilderijen kunt vervangen door iets betaalbaars en moois. Af te drukken als poster, of op verschillende andere ondergronden op verschillende formaten. Wij zijn er erg blij mee. Wordt goed verpakt en redelijk snel verzonden. Wij komen zeker nog eens terug.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
T Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goed
Correct uitgevoerd, blij mee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
joke voortman Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super snelle service, komen hun afspraken na. We zijn er heel blij mee. Joke Rijssen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2021
Quido Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtig werk aan de muur en uitmuntende service!
Door de Corono crisis kreeg ik te horen dat de levering van het werk aan de muur twee weken vertraging op zou lopen. Ik wilde het werk echter als cadeau geven. Werk aan de muur heeft alles op alles gezet om het werk toch op tijd te bezorgen. Wederom enorm bedankt voor deze service en de geweldige kwaliteit van het werk!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
giovanna van eijk Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Schilderij is erg mooi en goed bezorgd

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
Naomi Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super tevreden over de levering, communicatie en erg goede kwaliteit!! Heel blij met het resultaat en een bedrijf waar ik terug zal blijven komen. Echt een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
Rijndam Revalidatiecentrum Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Een hele goede begeleiding bij de aankoop van de fotowerken. Tonen souplesse, zijn meedenkend en meewerkend van begin tot eindaflevering van het produkt. Heel enthousiaste reacties van mensen ontvangen die onze foto´s zien. De werken voegen iets extra´s toe aan de beleving van de ruimtes.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2017
Gerard W. Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Duidelijk met bestellen. Goede communicatie Snelle levering Goede kwaliteit product

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit abstracte kunstwerk Flour dance van Arjen Roos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden