Flow

- Werkcode: 539 780

Kneeke .com over Flow

Wanneer alles in het leven vanzelf lijkt te gaan, zonder enige moeite, gewoon door te luisteren naar je gevoel, zal alles in een flow geraken. Deze momenten zijn heerlijk om te beleven en tijdens het creëeren van dit beeld bij een prachtige rivier in IJsland zat ik in zo’n flow.
Een mooie tocht langs de oevers van deze turqoise aorta, vol zuurstof en energie, op zijn wilde weg naar zee.
Dit beeld herinnert me eraan zoveel mogelijk in een flow te leven, alles maar laten gebeuren, luisterend naar je hart en je gevoel. De mooiste momenten zullen zo ontstaan.
Kneeke .com profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Kneeke .com

Welkom op de webshop van Kneeke.com. In deze webshop van Kneeke heeft u de mogelijkheid een selectie van zijn werk online aan te schaffen. Alle werken zijn vrij van ruis, lensfouten, stof etc. en altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Kijk gerust eens rond in de verschillende albums en indien u vragen heeft of speciale wensen, laat het Kneeke weten. Benieuwd naar meer of ander werk van Kneeke?

Alle werken van Kneeke .com


Waarom je kiest voor Flow op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Flow

Koop de foto Flow van Kneeke .com op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 539 780
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
276,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden