Flow

van Kneeke .com

Flow van Kneeke .com

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 539780
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
251 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Wanneer alles in het leven vanzelf lijkt te gaan, zonder enige moeite, gewoon door te luisteren naar je gevoel, zal alles in een flow geraken. Deze momenten zijn heerlijk om te beleven en tijdens het creëeren van dit beeld bij een prachtige rivier in IJsland zat ik in zo’n flow.
Een mooie tocht langs de oevers van deze turqoise aorta, vol zuurstof en energie, op zijn wilde weg naar zee.
Dit beeld herinnert me eraan zoveel mogelijk in een flow te leven, alles maar laten gebeuren, luisterend naar je hart en je gevoel. De mooiste momenten zullen zo ontstaan.

Dit werk wordt aangeboden door Kneeke .com

Kneeke .com profielfotoWelkom op de webshop van Kneeke.com. In deze webshop van Kneeke heeft u de mogelijkheid een selectie van zijn werk online aan te schaffen. Alle werken zijn vrij van ruis, lensfouten, stof etc. en altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit. Kijk gerust eens rond in de verschillende albums en indien u vragen heeft of speciale wensen, laat het Kneeke weten. Benieuwd naar meer of ander werk van Kneeke?

Alle werken